tuincentrum en boomkwekerij peter van gennip

Tuincentrum en boomkwekerij Peter van Gennip

Luis- en ziektebestrijding

Luizen en dergelijke kunt u heel aardig bestrijden met een harde waterstraal. Mocht dit niet afdoende zijn dan hebben wij het juiste middel voor u. Ziektes zoals meeldauw of vreterij moet u zien te voorkomen of indien nodig te verhelpen. Als u een takje of blaadjes mee neemt kunnen wij u helpen om de verschijnselen te herkennen en de juiste oplossingen te geven.

Samen met Bayer, Luxan of Eco-style hebben wij voor u de juiste middelen en kennis in huis. Vraag evt. naar de GRATIS wegwijzer van ziektes en plagen.

PS. Blijf uw bomen en planten regelmatig controleren, want sommige bomen en planten hebben meer last dan de ander. DUS controleer de gehele zomer tot en met november !

Tegels met alg

Flagstones en allerlei andere poreuze soorten stapstenen en tegels kunnen ’s winters groen en glad worden. Keer ze nu om en u bent van het probleem af. De groene onderkant wordt automatisch door het bodemleven gereinigd, zodat u dit trucje ieder jaar opnieuw kunt uithalen.

Vijver

Zet de pomp in de vijver aan, en start het vijverfilter op met bacteriestart, bijna het hele vijver gebeuren gaat gepaard met de juiste verhoudingen. Alles een voor een!!! Op ons tuincentrum kunnen wij ook GRATIS VIJVERWATER TESTEN, want meten is weten toch?

Een compleet vijverprogramma bij ons te vinden:
Vijverfolie, zuurstof, moeras, vijver- en lelieplanten, vijveraarde, substraten, vijverdoctor artikelen, visvoer, pompen, filters en filterwatten, schep- en afdeknetten, slangen en slangenklemmen, hoge en lage bakken, roosters, voorgevormde vijvers, waterornamenten, spuitfiguren enz. enz.

Geheugen steuntje: vele open zon- en feestdagen in april en mei.


­